Garantier og funktioner

Fem års kalkgaranti

Fem års kalkgaranti

Selvom du har kalkholdigt vand hjemme hos dig, vil det ikke påvirke vores blandingsbatteriers funktionalitet. Det garanterer vi. Vi påtager os at ordne eventuelle fejl, hvis funktionaliteten i blandingsbatteriernes styreenhed bliver nedsat på grund af kalkbelægninger. Garantien* gælder alle FM Mattssons sikkerhedsarmaturer.

Fem års tempgaranti

Fem års tempgaranti

Takket være dobbeltfunktionen i vores sikkerhedsarmaturer får du altid den temperatur, du ønsker. Vi garanterer, at temperaturen holder sig inden for +– 1 C°, når du bruger rindende vand, også selvom temperatur og tryk varierer i rørene. Hvis blandingsbatteriet ikke opfylder dette, ordner vi fejlen. Men du skal naturligvis have adgang til varmt vand, for at garantien skal være gældende. Garantien* gælder alle FM Mattssons sikkerhedsarmaturer.

Fem års trykgaranti

Fem års trykgaranti

Du slipper for smæld og trykstød i rørene takket være vores verdensunikke soft close-teknik. Det garanterer vi. Hvis blandingsbatteriets lukketid ikke er mindst 0,2 sekunder, ordner vi fejlen. Denne garanti* gælder alle FM Mattssons etgrebsarmaturer med soft close-funktion.

Cold Start

Cold Start

Et typisk traditionelt armatur er konstrueret med grebet i fremadrettet stilling, så der kommer både varmt og koldt vand i rørene. Med koldstart kommer der kun koldt vand, når armaturet er i brug med grebet i fremadrettet stilling. Det varme vandforbrug kan derved reduceres med op til 30 procent alt afhænging af anvendelsen. Komforten bibeholdes og det er lige så hurtig at få varmt vand, som i et traditionelt armatur.

Eco Plus

Eco Plus

Eco Plus betyder, at man er nødt til at foretage et aktivt valg for at få et højere flow. På 9000E serien er der monteret en Eco plus-knap på sikkerhedsarmaturets åbne/lukke greb, og på etgrebsarmaturerne skal grebet passere noget modstand for at få fuld flow. Dette giver en ekstra vandbesparelser, fordi brugeren skal foretage et aktivt valg for at få fuldt flow.

EcoSafe<sup>®</sup>

EcoSafe®

EcoSafe® viser vejen for en ny generation af armaturer, hvor miljø-og energieffektivitet er i fokus. Selv basismodellerne har unikke funktioner, der sparer energi og samtidig bevarer komforten. Eco perlatorer, keramisk tætning og Soft Closing er standardfunktioner for etgrebsarmaturerne. Sikkerhedsarmaturerne til brus- og badekar har nøjagtig temperatur og trykstyring. Overfladen er i polymer, hvilket aldrig bliver varmt, hvilket igen resulterer i større sikkerhed og komfort.

Easy to use

Easy to use

Hænder er forskellige. Derfor er mange af vores armaturer ekstra nemme at bruge. Vi har alle slags armaturer. Selv for dem, der ikke er så stærke som flertallet, således at de kan bruge dem i deres daglige liv uden nogen problemer. Derfor er vi særligt glade for at Rheumatism Association netop har godkendt flere armaturer fra vores 9000E-serie, både håndvaskarmaturer, termostater og køkkenarmaturer. Og vi ved, at det ikke kun er os, der er glade.

Soft Closing

Soft Closing

Armaturet lukker med en lille forsinkelse. Du slipper for slag og trykstød i rørene, hvilket øger levetiden for både armaturet og rørinstallation.

Eco Flow

Eco Flow

Vandgennemstrømnings begrænsning,der begrænser strømmen af vand for at spare energi og vand, uden at give afkald på komforten.

Safe Temp

Safe Temp

Ensartet temperatur

Vandtemperaturen holder sig inden for ± 1 °C.

Soft Air

Soft Air

Bruseoplevelse

Blander luft og vand til bløde og fyldige vandstråler, der giver en vidunderlig bruseoplevelse uden at bruge mere vand.

Antibactus

Antibactus

Reducerer risikoen for, at der skabes miljøer, der fremmer væksten af legionella.

Lead Free

Lead Free

Blyfri betyder, at vi har erstattet det bly som typisk findes i messing legeringer. På den måde opnår vi produkter med mindre miljøbelastning. En anden positiv effekt af vores nye legering er, at det giver øget korrosionsbestandighed og dermed længere levetid. Et stort skridt for miljøet og en sikkerhed for dem, der bruger vores produkter hver dag.

Frost Safe

Frost Safe

Vores udendørshaner er frostsikre. Du kan derfor stole på dem hele året. De er selvdrænende  og med tilbageløbsventil.

Safe Touch

Safe Touch

Konstruktionen af Safe Touch-termostater gør at overfladen aldrig bliver brændende varm, men holder sig relativt kølig. Produkter med Safe Touch-funktion er derfor velegnet overalt, men især i offentlige miljøer som fx plejehjem, hospitaler og institutioner kan de være en ekstra fordel. 

Udskriv